Cannafest 2021

od Jan/Jaroslav Němec November 20, 2021 2 komentáře

Cannafest 2021

Listopadu letošního roku jsme se s týmem Kratom World rozhodli účastnit největšího veletrhu konopí na světě, který se odehrává v Praze!!

Jelikož jsme vcelku mladá společnost, tak zkušenost veletrhu pro nás byla nová. V našem arsenálu jsme neměli žádný stánek, opravdu málo marketingových materiálů a počet našich zaměstnanců ochotných pracovat přes celý víkend na stánku, nebylo také mnoho. O účasti na veletrhu jsme se dozvěděli zhruba týden před plánovaným začátkem a museli jsme proto začít makat a vše stihnout zařídit před pátečním vypuknutím veletrhu.

Jako první přišlo na řadu zajistit dostatečné množství zboží, abychom dokázali uspokojit co nejvíce návštěvníků. Přibrali jsme proto do týmu plno nových brigádníků, kteří v našem Plzeňském skladu připravovali balení určené na veletrh. Další přišlo na řadu zajistit reklamní materiály jako jsou letáky, roll up bannery, samolepky a různé cedule. Jelikož týden je na přípravu těchto materiálů opravdu málo, museli jsme na naše obchodní partnery dodávající právě tyto materiály hoodně tlačit (tímto jim děkujeme!). Tím posledním a jedním z nejdůležitějších byl stánek, ten se nám nakonec po dlouhém hledání podařilo sehnat na poslední chvíli až v Mostě, kam jsme si pro něj zajeli den před začátkem veletrhu. Uff to jsme si opravdu oddychli!

 

Přípravy zázemí vystavovatelů začali již ve středu. Společně s kolegy jsme postupně navozili veškeré věci do pražské PVA EXPO a v průběhu čtvrtka vše připravili. Na fotce se můžete podívat s posoudit, zda se nám stánek povedl. My jsme se sebou byli spokojeni a ze stánku byli nadšení.

Nyní je pátek, první den veletrhu a my jsme nevěděli jestli čekat nával a nebo prázdný stánek. Mile nás návštěvníci Cannafestu překvapili a téměř každý chtěl kratom poznat a vyzkoušet ho. Mezi všemi vystavovateli jsme byli pravděpodobně jediná firma prodávající kratom a tak jsme na Cannafestu 2021 ukázali kratom v plné parádě. Stánek Kratom World byl již od prvního dne jeden z nejnavštěvovanějších stánků na celém veletrhu a každý chtěl vědět co to je vlastně ten kratom. S úsměvem jsme rádi zodpovídali na všechny otázky a snažili jsme se o menší osvětu, aby ten náš zelený zázrak poznal trochu více svět. Doufáme, že naše snažení alespoň trochu pomůže v cestě tomu, aby byl kratom jednou schválen jako například doplněk stravy nebo dokonce lék a byl správně testován, ošetřován a doporučován lékaři na správných místech kde umí pomáhat. Víme, že mnoha z Vás pomohl a stále pomáhá a mohl by pomáhat dále i jiným. Ale pojďme zpátky na Cannafest...

Přichází za námi také mnoho firem a předáváme si kontakty na oboustranné spolupráce. Naše produkty budete moci již brzy očekávat i u jiných prodejců a naopak u nás produkty nové. Překvapili jste nás ale i vy, naši klienti, kteří jste se za námi na Cannafest přišli podívat, pozdravit, dát si kratom drink u stánku a povědět nám svůj příběh, jak zrovna Vám kratom pomohl a stále pomáhá.

Sobota byl ten nejtěžší den a u Kratom World stánku se hromadily fronty lidí z celého světa. Bylo velice fajn všem o kratomu povědět a ukázat jim, jak kratom zlepšuje život a pomáhá v boji s mnoha problémy (únavou, leností, bolestmi, úzkostmi), říct kde se pěstuje a jak proces zpracování vytváří různé barvy a druhy kratomu, které pak mají jiné účinky.

V neděli bylo také stále plno u stánku Kratom World a dokonce k nám zavítalo pár novinářů a byly s námi natočeny rozhovory a napsány články ohledně kratomu. Předali jsme poslední kontakty s firmami, které mají zájem o rozvoj kratomu a mohou i pomoci v boji proti zákazu kratomu, kdy mají své kontakty a zkušenosti z minulých let a mohli by tedy pomoci více, než jen pouhá petice. 

 Když shrneme naši účast Kratom World na Cannafestu 2021, tak byla velmi přínosná pro všechny. Mnoho lidí se k nám po vyzkoušení kratomu vracelo každý den, často i několikrát a poslední den i nakoupit nějaký s sebou. Získali jsme mnoho kontaktů, které budou pro budoucnost firmy Kratom World velmi přínosné a které nám pomohou bojovat za kratom a celkově za rozvoj kratomu a ostatních surovin a bylin v České republice. Momentálně s nimi již řešíme kampaň, kterou brzy vypustíme do světa a silně pomůžeme situaci s kratomem v České republice. Dále pro Vás společně s pár firmami již pracujeme na nových produktech z kratomu a pro kratom, které Vás jistě nadchnou a rozšíří spektrum uživatelů kratomu a tím i pomohou celkové situaci. Ještě jednou moc děkujeme všem, kteří jste dorazili na náš Kratom World stánek na Cannafestu 2021, moc děkujeme za celkovou důvěru v nás a naší značku a děkujeme, že nás i nadále podporujete, bez Vás všech bychom tu nemohli být a nemohli bychom pokračovat v budování a rozvíjení KratomWorld.cz . Budeme se na Vás všechny těšit na příštím ročníku Cannafestu a na nadcházejícím Erotickém Veletrhu, kde se také můžete na stánek Kratom World těšit.

Děkujeme

Tým Kratom World

 

Jan/Jaroslav Němec
Jan/Jaroslav Němec


2 odpovědi

Zákazník
Zákazník

březen 01, 2023

Yano já si třeba dávám jednu menší čajovou lžičku a rozmíchám ve vodě s citronovou šťávou. Účinek naprosto výborný a jsem s jejich kratomem maximálně spokojený. Mohu jen doporučit. Jen to nepřeháněj s množstvím aby ti pak nebylo špatně. Jedna menší čajová lžička kratomu je ideální. Můžeš třeba jednu dopoledne a druhou večer.

Yana
Yana

říjen 26, 2022

Dobrý den, koupila jsem vzorky kartomu, ale na obalu je napsáno, že to nelze jist/pít. Trošku jsem toho nepochopila. Jestliže ten prášek nutné pít pro úklid, to jakým soudobém to používat? Zamíchat s horkou vodou? Kolik dávat si pro jedno používání?
Předem dekuju za odpověď.

Zanech komentář


Také v Doplňky Stravy, Kratom, CBD & HHC-P: Novinky a Tipy

GABA, prodej, kvalita, Kratom world, nervový system, neurotransmiter, stres, svaly, regenerace, cvičení
Přijměte zázraky GABA a odemkněte potenciál pro zdravější a vyrovnanější život

od Vojtěch Purkert duben 24, 2024

V oblasti zdraví a fitness si jedna sloučenina získává značnou pozornost pro své hluboké účinky na lidské tělo a mysl: GABA je zkratkou pro kyselinu gama-aminomáselnou.
Číst víc
Konopí, semínka, prodej, kvalita, kratom world, GLA, olej, menopauza, zdraví, bílkoviny, imunita, aminokyselina
Konopná semínka: Malá semínka, velké přínosy pro vaše zdraví

od Vojtěch Purkert duben 24, 2024

Zbavte se svých předsudků a objevte všestranné přínosy konopných semínek.
V našem článku se dočtete o jejich bohatém výživovém obsahu, historii a způsobech konzumace. Staňte se součástí trendu zdravého životního stylu a vydejte se na cestu k lepšímu zdraví s těmito malými, ale výživnými semínky.
Číst víc
CB9, konopí, CBD, relax, parkinson, prodej, kvalita, Kratom World, Bolest, Zánět, úleva
CB9: Revoluční přírodní látka s mnoha léčebnými účinky

od Vojtěch Purkert duben 24, 2024

Pokud hledáte revoluční přírodní látku, která může zmírnit vaše zdravotní potíže a zlepšit kvalitu vašeho života, pak je CB9 tím, co potřebujete. Tato inovativní složka získává stále větší popularitu díky svým mnoha léčebným účinkům a širokému spektru využití. Přečtěte si náš článek a objevte, co CB9 může udělat pro vás!

Číst víc