Oficiální kamenná pobočka Kratom World na pražském Žižkově

od Vojtěch Purkert January 22, 2024

Prodej, Kratom World, kvalita, Žižkov, prodejna, CBD, HHC, pohoda, chill

Zdravíme, milí čtenáři!

Máme pro vás skvělou zprávu – od 27. listopadu roku 2023 můžete na Praze 3 na Žižkově na adrese Biskupcova 1745/7 navštívit úplně novou kamennou prodejnu Kratom World! Tato prodejna představuje oficiálně třetí pobočku Kratom World, kde si můžete pořídit široký sortiment nejrůznějších druhů Kratomu a dalších indonéských zdraví prospěšných doplňků stravy.

kratom world žižkov

V naší prodejně najdete také široký výběr CBDHHC-P, květů a produktů z těchto látek. Snažíme se nejen o nabízení kvalitních produktů, ale také o vytvoření prostoru, kde si každý zákazník odpočine a najde potřebné informace.

Aby toho nebylo málo naleznete zde i veškeré doplňky pro obstarávání Vašich kouřících pomůcek a taky samotné jednorázové elektronické cigarety. Je jich tu celá řada příchutí, takže si určitě vyberete dle svého gusta.


Prodej, Kratom World, kvalita, Žižkov, prodejna, CBD, HHC, pohoda, chill

Již při vstupu do prodejny vás přivítá pohled na esteticky navržený interiér, který potěší oko každého návštěvníka. Pro ty, kteří si chtějí v klidu užít nákupního zážitku, jsme připravili pohodlnou sedačku, kde mohou relaxovat a přemýšlet nad svým výběrem.

A to není vše! Naše prodejna není pouze místem nákupu, ale i příjemnou destinací pro interakci se zákazníky. Vždy Vás tu s úsměvem přivítá jedna nebo jeden z našich či prodavačů, kteří rádi odpoví na Vaše otázky a pomůžou Vám vybrat ty nejlepší produkty podle vašich potřeb.

Věřte nebo ne, ale i náš slavný fighter Leo Brichta dává přednost kvalitě a příjemnému prostředí.  Proto k nám také pravidelně chodí ať už pro svůj kratom nebo jen tak pro něco k zakousnutí, takže pokud budete mít štěstí, můžete ho potkat přímo v prodejně. To je příležitost, kterou byste neměli minout, zejména pokud jste jeho fanouškem. :)


Kratom World, prodej, leo brichta, prodejna, kvalita, prodej, Žižkov

Celý proces přípravy prodejny byl náročný, ale s láskou a pečlivostí jsme vytvořili prostor, který přesně odpovídá našim představám. Jsme tu pro vás každý všední den a i přes víkendy abychom Vám nabídli ty nejlepší produkty a služby.

Otevírací doba naší prodejny je od pondělí do čtvrtka od 10:00 do 20:00, v pátek od 10:00 do 18:00 a o víkendech od 12:00 do 18:00. Takže máte dostatek času nás navštívit a objevit svět Kratomu a zdraví prospěšných produktů, které zde na Vás dennodenně čekají.

Těšíme se na každého z Vás, kdo se rozhodne zavítat do naší nové prodejny na Žižkově – ať už máte v plánu nakoupit nebo jen tak posedět a povídat si. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a proto uděláme maximum pro to, abyste si návštěvu u nás užili na maximum. Děkujeme vám za Vaši podporu a těšíme se na setkání s Vámi na Žižkově!


Děkujeme Vám za přečtení,

Váš Kratom World

Vojtěch Purkert
Vojtěch Purkert


Zanech komentář


Také v Doplňky Stravy, Kratom, CBD & HHC-P: Novinky a Tipy

GABA, prodej, kvalita, Kratom world, nervový system, neurotransmiter, stres, svaly, regenerace, cvičení
Přijměte zázraky GABA a odemkněte potenciál pro zdravější a vyrovnanější život

od Vojtěch Purkert duben 24, 2024

V oblasti zdraví a fitness si jedna sloučenina získává značnou pozornost pro své hluboké účinky na lidské tělo a mysl: GABA je zkratkou pro kyselinu gama-aminomáselnou.
Číst víc
Konopí, semínka, prodej, kvalita, kratom world, GLA, olej, menopauza, zdraví, bílkoviny, imunita, aminokyselina
Konopná semínka: Malá semínka, velké přínosy pro vaše zdraví

od Vojtěch Purkert duben 24, 2024

Zbavte se svých předsudků a objevte všestranné přínosy konopných semínek.
V našem článku se dočtete o jejich bohatém výživovém obsahu, historii a způsobech konzumace. Staňte se součástí trendu zdravého životního stylu a vydejte se na cestu k lepšímu zdraví s těmito malými, ale výživnými semínky.
Číst víc
CB9, konopí, CBD, relax, parkinson, prodej, kvalita, Kratom World, Bolest, Zánět, úleva
CB9: Revoluční přírodní látka s mnoha léčebnými účinky

od Vojtěch Purkert duben 24, 2024

Pokud hledáte revoluční přírodní látku, která může zmírnit vaše zdravotní potíže a zlepšit kvalitu vašeho života, pak je CB9 tím, co potřebujete. Tato inovativní složka získává stále větší popularitu díky svým mnoha léčebným účinkům a širokému spektru využití. Přečtěte si náš článek a objevte, co CB9 může udělat pro vás!

Číst víc