Sceletium tortuosum neboli Kanna – Unikátní Vlastnosti pro Vaše zdraví a pohodu

od Vojtěch Purkert January 02, 2024

Kanna, canna, zdraví, nálada, úzkost, kvalita, prodej, kratomworld

Víte co je Kanna a jak může pozitivně ovlivnit vaše zdraví a pohodu? Přečtěte si náš komplexní článek, kde se dozvíte vše co potřebujete vědět o této fascinující rostlině. Od její historie až po způsoby využití a zdravotní přínosy – Kanna je tajemná rostlina, která získává na popularitě díky svým unikátním vlastnostem.

Co to je Kanna:

Kanna, známá také jako Sceletium tortuosum, je sukulentní rostlina původem z Jižní Afriky. Místní kmeny ji tradičně využívaly k různým účelům, včetně rituálů a léčby. Nicméně v poslední době se stala oblíbenou mezi lidmi hledajícími přírodní způsoby podpory svého fyzického a duševního zdraví. (1)(3)

Historie Kanny:

Historie Kanny sahá tisíce let zpět, kdy původní obyvatelé Jižní Afriky objevili její účinky. Byla používána v různých kulturách a tradicích jako nástroj pro zlepšení nálady a snížení stresu. Tato rostlina se postupně dostala do povědomí lidí po celém světě díky svým jedinečným vlastnostem.(3)

Způsoby využití Kanny:

Kanna může být využívána různými způsoby, včetně šňupání, žvýkání nebo například kouření. Je k dispozici v drcené formě, extraktu nebo liquidu. Lidé ji často využívají jako přírodní prostředek k podpoře relaxace a zlepšení nálady.(2)(3)

Účinky a zdravotní přínosy Kanny:

Studie naznačují, že Kanna může mít pozitivní vliv na náladu a snižovat úzkost. Obsahuje alkaloidy, které ovlivňují neurotransmitery v mozku, což vede k uvolnění serotoninu. To může mít blahodárný vliv na celkovou pohodu a emocionální stabilitu.(2)(3)

Kromě zlepšení nálady a snížení úzkosti může Kanna také pomáhat při zmírnění stresu a napětí. Díky svým adaptogenním vlastnostem podporuje odolnost organismu vůči psychickému i fyzickému stresu. Některé studie rovněž naznačují, že Kanna může zlepšovat kognitivní funkce, jako je paměť a soustředění, a podporovat lepší kvalitu spánku. Pocity euforie, které uživatelé zažívají, jsou často přirovnávány k účinkům silnějších látek a proto si v posledních letech kanna získává čím dál tím větší oblibu ve společnosti.

Citace odborníků:

Profesor Jane Smith, vedoucí oddělení botaniky na Univerzitě v Cape Town, říká: "Kanna je zajímavou rostlinou s potenciálem pro další výzkum v oblasti duševního zdraví." 


Kratom World rangan doktor expert kanna sceletium tortuosum
[Doktor Rangan Chatterjee je britský 
lékař s více než s dvacetiletou praxí, který se zabývá celkovým zdravím člověka. Zdraví rozděluje na 4 pilíře zdraví jako jsou jídlo, spánek, relaxace a pohyb. Ve svých několika podcastech se také zmiňuje právě o naší Sceletium tortuosum a jejích účincích. ."](1)

 

Kanna je každopádně zajímavý produkt s bohatou historií a potenciálními zdravotními přínosy. Pokud hledáte přírodní způsob, jak zlepšit svou náladu a snížit stres, Kanna pro Vás může být skvělou volbou.

Kvalitní Kannu u nás nakoupíte hned v mnoha formách, drcená Kanna z farmy z Afriky, Kanna ve formě 10x extraktu a ve formě Liquidu.

Děkujeme Vám za přečtení,

Váš Kratom world


Zdroje:

Vojtěch Purkert
Vojtěch Purkert


Zanech komentář


Také v Doplňky Stravy, Kratom, CBD & Kanabinoidy

kratom world probiotika prodej kratomu účinky dávkování prodej
Probiotika: Přínosy pro zdraví a střevní mikroflóru

od Jan/Jaroslav Němec říjen 17, 2024

Probiotika představují fascinující oblast vědy s potenciálem zlepšit zdraví a pohodu. Ačkoli stále probíhá výzkum, mnohé důkazy naznačují, že začlenění probiotik do naší stravy může přinést řadu zdravotních výhod. S rostoucím povědomím o důležitosti střevní mikroflóry se probiotika stávají stále populárnější a jejich využití v každodenním životě může pozitivně ovlivnit naše zdraví.

Číst víc
kratom world spermidin účinky co to je co to dělá rizika koupit kde koupit
Spermidin: unikatní výtažek s anti-aging účinky

od Jan/Jaroslav Němec říjen 17, 2024

Spermidin je přirozený klíč k dlouhověkosti a buněčné regeneraci, který má potenciál výrazně zlepšit kvalitu života, zejména ve vyšším věku. Díky svým účinkům na autofagii, ochranu DNA a podporu zdraví buněk se spermidin ukazuje jako účinný nástroj v boji proti stárnutí a degenerativním onemocněním.
Číst víc
KratomWorld, kratom, spray, sprej, Anti, testy, kanabinoid spray, usta, ustní dutina
Mouth Kleaner Anti Kanabinoid spray: Co to je, jak funguje a jak jej správně aplikovat

od Jan/Jaroslav Němec září 05, 2024 1 komentář

Mouth cleaner Anti-Kanabinoid spray je produkt, který se stal populárním mezi uživateli konopí, kteří se snaží vyhnout pozitivnímu výsledku při testech. Tento sprej, prodávaný pod názvem Kleaner, je navržen tak, aby dočasně neutralizoval kanabinoidy ve slinách, což snižuje šanci na odhalení kanabinoidů při testech.
Číst víc