Cannafest 2023: Úspěšný týden na festivalu konopí v České republice

od Jan/Jaroslav Němec November 08, 2023

Kratom World Cannafest 2023 Kratom

Každý rok se v Praze koná jeden z nejvýznamnějších festivalů zaměřených na konopí a přírodní produkty, Cannafest. Naleznete na něm společnosti ze všech oborů – od prodejců semínek přes firmy, které se věnují technologii pěstování až po firmy, které prodávají konopné výrobky, produkty a příslušenství. Festival je konán proto, aby se společnosti mohli blíže potkat se svými zákazníky a představit jim své nové produkty, na kterých pracovaly přes rok. Návštěvníci si pak mohou jednoduše všechny produkty, které mají rádi, zdarma vyzkoušet a seznámit se s nimi takzvaně „pod jednou střechou“.

Tento rok jsme měli opět tu čest být na festivalu Cannafest mezi vystavovateli i my. S novým stánkem a plnou náručí našich produktů jsme se zapojili do této jedinečné akce a rádi bychom s Vámi sdíleli naše zážitky a úspěchy z tohoto skvělého víkendu.

Náš nový stánek 

Již od prvního pohledu bylo zřejmé, že jsme letos připravili něco speciálního. Po minulém ročníku nám bylo jasné, že rok 2023 chceme pojmout již trochu jinak a rozhodli jsme se navrhnout a pořídit stánek tak, aby vyhovoval našim i Vašim potřebám. Stánek byl navržen tak, aby byl nejen esteticky přitažlivý, ale také funkční. Výrazné logo Kratom World zajistilo, že stánek nešlo téměř přehlédnout a upoutalo tak pozornost všech kolemjdoucích. Vnitřek stánku jsme se rozhodli vybavit v přírodním stylu, aby co nejvíce připomínalo džungli a podtrhovalo naše zaměření na produkty s přírodním původem. V zadní části stánku jsme pro Vás připravili příjemné a pohodlné posezení, které bylo hojně využíváno k ničím nerušenému vychutnání našich produktů.

Meet and Greet

Pokud jste měli štěstí, tak jste u nás na stánku mohli potkat našeho ambasadora Leo Brichtu a pokud jste jedním z jeho fanoušků (kdo by nebyl že?), tak Vás jistě potěšila možnost vyfotit se s ním. Leo Brichta má na našem webu celou řadu svých produktů, která se navíc brzy ještě rozšíří. No, máte se na co těšit! I my se moc těšíme, až Vám nové produkty představíme.

Kratom World hostesky

Jako každý rok jsme s sebou kromě hromady produktů přivezli i naše vstřícné, profesionální, komunikativní a vždy usměvavé hostesky, které byly připraveny zodpovědět všechny Vaše dotazy a rády pomohly i s výběrem. S úsměvem na tváři přivítaly každého, kdo se k nám na festivalu zastavil. Pokud jste měli to štěstí a na naše hostesky jste v rámci festivalu narazili, určitě jste obdrželi vzorky kratomu zdarma a leták s 20 % slevovým kódem na náš e-shop.

Slevový kód 

Věříme, že kvalitní produkty si na trhu vždy najdou své místo. Jak jsme již zmiňovali, na festivalu jsme rozdávali letáky s exkluzivními slevovým kódem. Pokud jste měli štěstí a narazili jste na naše hostesky, určitě víte jeho znění. Máme ohromnou radost, že Vám slevový kód přišel vhod a od pátečního zahájení festivalu se na našem e-shopu nezastavil příliv nových zákazníků, kteří k jejich nákupu využívají právě zmiňovaný kód.

Velkoobchodní Spolupráce

Cannafest nám umožnil také navázat několik zajímavých velkoobchodních spoluprací. Byli jsme potěšeni, že jsme se mohli setkat s dalšími profesionály v oboru a diskutovat o budoucích možnostech spolupráce. Těšíme se na budoucnost a na rozšiřování naší značky díky těmto novým partnerstvím.

Shrnutí průběhu

První den festivalu byl spíše o prezentaci a představení našich produktů zákazníkům. Velký zájem byl především o historii a zpracování kratomu. Nejvíce otázek padlo na naše kratom kapsle, kdy jsme Vám mohli vysvětlit hlavní rozdíly mezi práškovým a kapslovým produktem.

Následující den se pomyslné dveře našeho stanu nezastavily. Kromě letáků se slevovým kódem naše hostesky nabízely vzorky kratomu tak, aby každý příchozí zákazník mohl nahlédnout do tajů našeho produktu a před nákupem vyzkoušet, co mu chutná nejvíce.

Za celé tři dny jsme mezi Vás rozdali pět tisíc vzorečků, kolem čtyř tisíc letáků se slevovými kódy a největší úspěch však sklidili naše samolepky, kdy v pozdějších hodinách s nimi byl polepený skoro každý batoh v hale.

Velké ohlasy také sklidilo naše kolo štěstí, kde jste si při nákupu nad 200 Kč mohli vytočit některý z našich produktů zdarma.

Cannafest 2023 byl pro nás výjimečným zážitkem. Rádi bychom poděkovali všem, kteří nás na festivalu navštívili, a všem, kteří stáli za úspěchem našeho stánku. Máme pocit, že jsme na správné cestě a že naše produkty mohou přinést mnoho radosti a zážitků našim zákazníkům.

Pokud jste se nás na Cannafestu nepodařilo navštívit, nezoufejte. Naše produkty můžete stále zakoupit na našem e-shopu www.kratomworld.cz.

Děkujeme za Vaši podporu a přízeň a těšíme se na setkání na příštím Cannafestu!

Váš Kratom World

 

 

Jan/Jaroslav Němec
Jan/Jaroslav Němec


Zanech komentář


Také v Doplňky Stravy, Kratom, CBD & HHC-P: Novinky a Tipy

GABA, prodej, kvalita, Kratom world, nervový system, neurotransmiter, stres, svaly, regenerace, cvičení
Přijměte zázraky GABA a odemkněte potenciál pro zdravější a vyrovnanější život

od Vojtěch Purkert duben 24, 2024

V oblasti zdraví a fitness si jedna sloučenina získává značnou pozornost pro své hluboké účinky na lidské tělo a mysl: GABA je zkratkou pro kyselinu gama-aminomáselnou.
Číst víc
Konopí, semínka, prodej, kvalita, kratom world, GLA, olej, menopauza, zdraví, bílkoviny, imunita, aminokyselina
Konopná semínka: Malá semínka, velké přínosy pro vaše zdraví

od Vojtěch Purkert duben 24, 2024

Zbavte se svých předsudků a objevte všestranné přínosy konopných semínek.
V našem článku se dočtete o jejich bohatém výživovém obsahu, historii a způsobech konzumace. Staňte se součástí trendu zdravého životního stylu a vydejte se na cestu k lepšímu zdraví s těmito malými, ale výživnými semínky.
Číst víc
CB9, konopí, CBD, relax, parkinson, prodej, kvalita, Kratom World, Bolest, Zánět, úleva
CB9: Revoluční přírodní látka s mnoha léčebnými účinky

od Vojtěch Purkert duben 24, 2024

Pokud hledáte revoluční přírodní látku, která může zmírnit vaše zdravotní potíže a zlepšit kvalitu vašeho života, pak je CB9 tím, co potřebujete. Tato inovativní složka získává stále větší popularitu díky svým mnoha léčebným účinkům a širokému spektru využití. Přečtěte si náš článek a objevte, co CB9 může udělat pro vás!

Číst víc