Kratom World podporuje český sport

od Jan/Jaroslav Němec June 15, 2023

Kratom World Leo Brichta Brichta Bomby Kratom Prodejna Kratom World Praha 5 Sport MMA Podpora sportu

Jsme firma založená čistě na přírodních produktech a proto není divu, že si nás jako svého partnera vybral mladý talentovaný MMA zápasník Leo Brichta.

Ve svých 26 letech má za sebou spousty úspěchů. K tomu největšímu se dopracoval právě teď výhrou v polské organizaci KSW, kdy před bezmála 50 tisíci fanoušky zvítězil v důležitém zápase. Jeho premiéru si střihl s nedávným titulovým vyzyvatelem kterého po tříkolové bitvě udolal na body.

Pojďme se ale podívat jak to vše začalo. Bojovým sportům se věnuje od 8 let kdy na přání rodičů začal dělat Judo. Lea však Judo vůbec nebavilo a ve 13 letech začal s postojovými disciplínami.

První cenné úspěchy přišly v kickboxu a Muay thai, kdy se v roce 2013 stal Juniorským mistrem české republiky v Muay thai do 56kg. Další úspěchy začalo přinášet MMA kdy se stal 2x mistrem republiky a na mistrovství světa se umístil na 3. místě.

V roce 2015 sklidil úspěch také v kategorii K-1, kdy si z MČR si odvezl 1. místo.

Leo Brichta se profesionálnímu MMA věnuje od roku 2017. V prvním profi zápase na turnaji GCF porazil rusa Bezobrazova.

Největší vzestup však zaznamenal po přesunutí do organizace Oktagon, kde si za své působení z 6 zápasů odnesl 5 výher. Plus 3 vyhrané zápasy v pyramidě Oktagon Underground do 80kg.

Po roce 2020 přišla nabídka od prestižní ruské organizace RCC, zápas byl však zrušen ze zdravotních důvodů Lea Brichty, které se objevily po extrémním shazováním váhy.

Leo je považován za bojovníka s nejtvrdším úderem na domácí scéně a jeho boj v postoji zaskočí i zkušenější zápasníky. I proto je spojován s přezdívkou “Brichta bomby” Není to jen zápasník, ale také osobnost která vyniká svým ironickým humorem a netradičním stylem vyjadřování, i proto je mezi fanoušky tolik oblíbený.

Přesto, že si umí udělat srandu ze sebe i ostatních, se do vyhrocených trashtalků zatím nežene.

 Leo je vystudovaný IT specialista.Když v roce 2017 přišla zlomenina nártu, pracoval v pražské IT firmě. Díky sedavé formě zaměstnání mohl i nadále chodit do práce.

V tuto chvíli se již věnuje MMA na plno. Nevěnuje se však jen svým tréninkům, začal nabírat klienty na individuální tréninky ve svém domáckém PriMMAt Gymu, kde trénuje po boku šampióna Davida Kozmy.

Brichta je velmi aktivní na sociálních sítích, kde humorným způsobem poukazuje na své sponzory, pomocí “memes” dělá svůj instagram zábavnější. Dále natáčí humorné vlogy na svůj YouTube kanál, kdy poukazuje na dění v jeho životě.

V roce 2023 také začal vydávat svůj podcast BrichTalk kam zve nejen MMA zápasníky.

 

 2022 byl rok plný překvapení, kdy se Leo Brichta objevil v nově vzniklé organizaci Clash of The Stars, která se zaměřuje na zápasy influencerů. Objevil se v zápase 2 na 2, kdy tým Brichta vyhrál po 32 sekundách v kleci.

Ve zmíněné organizaci máme i my více zástupců, které s radostí podporujeme. Prvním zástupcem je influencer Geybn, který nastoupil do zápasu se slovenským influencerem, kterému sice odolával, ale následně odklepal skvěle chycené škrcení.

Dalšími podporovanými jsou Honza Michálek, kterého na sociální síti Tik Tok sleduje přes půl milionu sledujících a má za sebou šňůru vítězství v této organizaci. Erik Víšek, mladý a velmi nadějný zápasník, který se tomuto sportu věnuje na plno dostal šanci předvést své kvality a to se mu daří. Dva vyhrané zápasy pod hlavičkou této organizace se skvělými soupeři.

My prostě víme, komu naše jméno svěřit k reprezentaci, proto věříme, že i nadále naše značka Kratom World bude moci podporovat takto nadané zápasníky a pomáhat jim k lepším výsledkům.

 

Děkujeme za přečtení!

Váš Kratom World

 

Jan/Jaroslav Němec
Jan/Jaroslav Němec


Zanech komentář


Také v Doplňky Stravy, Kratom, CBD & HHC-P

thajský kratom, analgetikum, síla, výdrž, bio, listy, mitragynin, stimulační účinky, výkonnost
Thajský kratom: jeho účinky, historie a jak se liší od kratomu z Indonésie

od Vojtěch Purkert červenec 17, 2024

Tento článek se zaměřuje na thajský kratom, rostlinu rodu Mitragyna speciosa, která roste v Thajsku a je známá svými léčebnými účinky a stimulačními vlastnostmi. Thajský kratom má hlubokou historii používání mezi místními obyvateli, kteří jej tradičně využívali k úlevě od bolesti, zvýšení energie a pro relaxaci. Přečtěte si o jeho historii, účincích a rozdílu oproti kratomu z Indonésie.

Číst víc
afrodisiakum, libido, testosteron, sport, Fadogia Agrestis, svaly, růst, hormony, prodej, kvalita, kratomworld
Fadogia Agrestis: botanický přehled a jeho účinky

od Vojtěch Purkert červenec 17, 2024

Fadogia Agrestis je stálezelený keř, který dorůstá do jednoho metru výšky a jeho dlouhé štíhlé listy doplňují drobné žluté květyDaří se mu v tvrdých podmínkách afrických savan, nejběžněji ho pak najdete v Nigérii, kde se těší velké oblibě tamních mužů. Tradičně se používá v africkém lidovém léčitelství k různým účelům, zejména jako afrodiziakum a k léčbě sexuálních dysfunkcí. Rostlina si získala pozornost na trhu moderních doplňků stravy díky svým údajným přínosům pro zvýšení libida a sportovního výkonu.
Číst víc
100% Citrónová šťáva, vitamín C, antioxidant, kratom, stav, draslík, kyselina citronová, flavonoidy, alkaloidy, zdraví, prodej, kvalita, kratomworld
Citrónová šťáva: Přírodní Boost Vaší Imunity

od Vojtěch Purkert červenec 17, 2024

Citrónová šťáva, bohatá na vitamín C, je základním produktem v mnoha domácnostech. Její svěží chuť a zdravotní benefity ji činí oblíbenou mezi lidmi po celém světě. Ale co vlastně znamená, když mluvíme o 100% citrónové šťávě, a proč byste ji měli zahrnout do svého jídelníčku?

Číst víc