Betain HCL - pro zvýšení vstřebatelnosti živin

od Jan/Jaroslav Němec May 13, 2024

kratom world betain hcl článek trávení živiny

Srdcem našeho zájmu je vždy zdraví a blaho našich zákazníků. Proto jsme se s vášní pustili do vývoje dalšího vynikajícího doplňku stravy. Představujeme vám Betain HCL, revoluční produkt, který má za cíl posílit vaše trávení a zvýšit vstřebávání živin.

 

Co je Betain HCL?

Betain HCL je přírodní sloučenina vyskytující se například v červené řepě, skládající se z betainu a molekuly chlorovodíku. Má schopnost podporovat trávení potravy tím, že zvyšuje hladinu kyselosti žaludeční šťávy. (1) Tím se zlepšuje rozklad potravy na jednodušší látky a usnadňuje se tak vstřebávání živin do krevního oběhu. Bez dostatečné hladiny kyseliny chlorovodíkové v žaludku nedochází k plnému vstřebání živit z potravy. Betain HCL je tedy skvělým pomocníkem pro všechny, kteří trpí trávicími potížemi nebo mají obtíže s vstřebáváním živin. (2)

 

Jak Betain HCL působí?

Když užijete Betain HCL před jídlem, pomáhá zvýšit hladinu kyselosti v žaludku, což usnadňuje trávení potravy. To znamená, že vaše tělo může lépe rozkládat složité látky na jednodušší formy, které jsou snáze vstřebatelné. To může vést ke zlepšení trávicích potíží, jako jsou nadýmání, pálení žáhy nebo pocit těžkosti po jídle.

 

Pro koho je Betain HCL určený? 

Betain HCL je vhodný pro všechny, kteří trpí trávicími potížemi nebo mají problémy s vstřebáváním živin. Je ideální pro lidi s citlivým trávicím systémem nebo pro ty, kteří mají nedostatečnou hladinu žaludeční kyselosti. Pokud máte potíže s trávením nebo se cítíte, že vaše tělo nedostává všechny potřebné živiny z jídla, může být Betain HCL pro vás skvělým řešením.

 

Hlavní výhody Betain HCL

  • Posiluje trávení potravy
  • Zlepšuje vstřebávání živin
  • Snižuje trávicí potíže
  • Podporuje celkové zdraví trávicího systému

 

"Nízká hladina žaludečních kyselin může zhoršit schopnost trávení a způsobit nutriční nedostatky i u jedinců, kteří konzumují optimální stravu, což je samozřejmě nežádoucí." říká ve svém podcastu Dr. Nikolas Hedberg, DC.

expert kratom world prodej kratomu praha cbn kanabis

[Dr. Nikolas Hedberg, DC, uznávaný lékař a odborník v oblasti funkční medicíny] 

 Přečtěte si také jak pomohl Donu Danielsovi s kyselým refluxem a změnil mu život v článku na jeho webu The Acid Reflux Guy.

Závěr

Účinnost a bezpečnost Betainu HCL jsou podpořeny výzkumy a dlouhou historií používání v tradiční medicíně. Jedná se o přírodní doplněk stravy, který může mít pozitivní vliv na vaše trávení a vstřebávání živin. Pokud Vás tyto problémy trápí, Betain HCL u nás zakoupíte ve formě praktických kapslí.

Děkujeme za přečtení,

Váš Kratom World

(1) Study of the Ability of Betaine Hydrochloride to Increase Stomach Acid in Healthy Volunteers (2013), ClinicalTrials.gov Identifier: NCT01237353,https://classic.clinicaltrials.gov/ct2/show/study/NCT01237353

 

(2) Gao X, Zhang H, Guo XF, Li K, Li S, Li D. Effect of Betaine on Reducing Body Fat-A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials. Nutrients. 2019 Oct 16;11(10):2480. doi: 10.3390/nu11102480. PMID: 31623137; PMCID: PMC6835719.

Jan/Jaroslav Němec
Jan/Jaroslav Němec


Zanech komentář


Také v Doplňky Stravy, Kratom, CBD & HHC-P

thajský kratom, analgetikum, síla, výdrž, bio, listy, mitragynin, stimulační účinky, výkonnost
Thajský kratom: jeho účinky, historie a jak se liší od kratomu z Indonésie

od Vojtěch Purkert červenec 17, 2024

Tento článek se zaměřuje na thajský kratom, rostlinu rodu Mitragyna speciosa, která roste v Thajsku a je známá svými léčebnými účinky a stimulačními vlastnostmi. Thajský kratom má hlubokou historii používání mezi místními obyvateli, kteří jej tradičně využívali k úlevě od bolesti, zvýšení energie a pro relaxaci. Přečtěte si o jeho historii, účincích a rozdílu oproti kratomu z Indonésie.

Číst víc
afrodisiakum, libido, testosteron, sport, Fadogia Agrestis, svaly, růst, hormony, prodej, kvalita, kratomworld
Fadogia Agrestis: botanický přehled a jeho účinky

od Vojtěch Purkert červenec 17, 2024

Fadogia Agrestis je stálezelený keř, který dorůstá do jednoho metru výšky a jeho dlouhé štíhlé listy doplňují drobné žluté květyDaří se mu v tvrdých podmínkách afrických savan, nejběžněji ho pak najdete v Nigérii, kde se těší velké oblibě tamních mužů. Tradičně se používá v africkém lidovém léčitelství k různým účelům, zejména jako afrodiziakum a k léčbě sexuálních dysfunkcí. Rostlina si získala pozornost na trhu moderních doplňků stravy díky svým údajným přínosům pro zvýšení libida a sportovního výkonu.
Číst víc
100% Citrónová šťáva, vitamín C, antioxidant, kratom, stav, draslík, kyselina citronová, flavonoidy, alkaloidy, zdraví, prodej, kvalita, kratomworld
Citrónová šťáva: Přírodní Boost Vaší Imunity

od Vojtěch Purkert červenec 17, 2024

Citrónová šťáva, bohatá na vitamín C, je základním produktem v mnoha domácnostech. Její svěží chuť a zdravotní benefity ji činí oblíbenou mezi lidmi po celém světě. Ale co vlastně znamená, když mluvíme o 100% citrónové šťávě, a proč byste ji měli zahrnout do svého jídelníčku?

Číst víc