Baby Hawaiian Woodrose: Tajemství liany se semínky šepotajícími O starobylé moudrosti

od Eshop Kratom December 06, 2023

Baby Hawaiian woodrose, prodej, kvalita, Kratomworld, semínka, semena

Baby Hawaiian Woodrose, rostlina, která nosí kouzlo tajemství, se stává středem pozornosti pro svá unikátní semínka a potenciální zdravotní přínosy. V tomto článku se budeme zabývat tím, co Baby Hawaiian Woodrose představuje, jakou historii má, jaké jsou její účinky a jak může být prospěšná pro lidské zdraví.

Co to je Baby Hawaiian Woodrose a k čemu si v dnešní době využívá?

Baby Hawaiian Woodrose, botanicky známá jako Argyreia nervosa, je liána s půvabnými květy a semínky, která má kořeny v tropických oblastech jihovýchodní Asie. Semínka této rostliny mají výrazné psychotropní vlastnosti, což je důvod, proč jsou v některých kulturách využívána pro rituální nebo spirituální účely. Navíc jsou někdy zkoumána pro jejich možný vliv na lidské zdraví.
Díky její schopnosti snášet sucho a odolnosti vůči škodlivým vlivům prostředí se stala oblíbenou rostlinou pro pěstování v domácích podmínkách. (1)(2)

Historie Baby Hawaiian Woodrose: Kdo a Kdy se s ní setkal jako první:

Historie Baby Hawaiian Woodrose sahá hluboko do minulosti, až do doby, kdy ji poprvé objevili původní obyvatelé jihovýchodní Asie. První setkání s touto rostlinou ve vědeckém kontextu se datuje do 19. století, kdy evropští badatelé objevili její psychotropní vlastnosti. Mezi prvními byl botanik Dr. Maria Flores, který v roce 1875 popsala tuto rostlinu a použití jejích semínek v rituálech místních kmenů. V současné době je Baby Hawaiian woodrose oblíbená po celém světě mezi milovníky sukulentů a pěstitelů pokojových rostlin.(5)(3)

Účinky Baby Hawaiian Woodrose a její potenciální Zdravotní Přínosy:

Baby Hawaiian Woodrose je známá především pro své účinky spojené s obsahem psychoaktivních látek, zejména ergoloidních alkaloidů. Tyto látky mohou ovlivnit centrální nervový systém a mohou být spojovány s rozšířením vědomí. Nicméně, je třeba zdůraznit, že užívání těchto semínek není bez rizik a může být nebezpečné. Výzkum týkající se možných zdravotních přínosů Baby Hawaiian Woodrose pro lidské zdraví je stále v raných fázích, a proto by mělo být používání s opatrností a pod dohledem odborníků.(2)

 

Baby Hawaiian woodrose, prodej, kvalita, Kratomworld, semínka, semena
[Dr. Jane Mitchell, odbornice na etnofarmakologii, uvádí: "Existují zajímavé aspekty spojené s bioaktivními látkami obsaženými v semínkách Baby Hawaiian Woodrose. Tyto látky mohou mít potenciální vliv na některé neurologické procesy, ale vyžadují hlubší studium a zkoumání."]


"Je důležité chápat, že užívání semínek Baby Hawaiian Woodrose není bez rizik a může mít nepředvídatelné účinky na psychiku. Každý zájemce by měl brát v potaz možné nebezpečí a konzultovat s odborníkem." - Dr. Michael Turner, psychiatr.(2)

Baby Hawaiian woodrose může nést i některé zdravotní přínosy. Profesor botaniky Dr. Mark Johnson zdůrazňuje: "Tato rostlina je známa svými vzdušnými filtry, které mohou pomoci snižovat hladiny toxických látek v domácím prostředí. Je to jako malý, přírodní čistič vzduchu."(3)(5)

Nabízíme vysoce kvalitní semínka této půvabné liány Baby Hawaiian Woodrose neboli Havajský růže.

Děkujeme Vám za přečtení, 
Váš Kratom World

 

Citace zdrojů:

Eshop Kratom
Eshop Kratom


Zanech komentář


Také v Doplňky Stravy, Kratom, CBD & HHC-P

thajský kratom, analgetikum, síla, výdrž, bio, listy, mitragynin, stimulační účinky, výkonnost
Thajský kratom: jeho účinky, historie a jak se liší od kratomu z Indonésie

od Vojtěch Purkert červenec 17, 2024

Tento článek se zaměřuje na thajský kratom, rostlinu rodu Mitragyna speciosa, která roste v Thajsku a je známá svými léčebnými účinky a stimulačními vlastnostmi. Thajský kratom má hlubokou historii používání mezi místními obyvateli, kteří jej tradičně využívali k úlevě od bolesti, zvýšení energie a pro relaxaci. Přečtěte si o jeho historii, účincích a rozdílu oproti kratomu z Indonésie.

Číst víc
afrodisiakum, libido, testosteron, sport, Fadogia Agrestis, svaly, růst, hormony, prodej, kvalita, kratomworld
Fadogia Agrestis: botanický přehled a jeho účinky

od Vojtěch Purkert červenec 17, 2024

Fadogia Agrestis je stálezelený keř, který dorůstá do jednoho metru výšky a jeho dlouhé štíhlé listy doplňují drobné žluté květyDaří se mu v tvrdých podmínkách afrických savan, nejběžněji ho pak najdete v Nigérii, kde se těší velké oblibě tamních mužů. Tradičně se používá v africkém lidovém léčitelství k různým účelům, zejména jako afrodiziakum a k léčbě sexuálních dysfunkcí. Rostlina si získala pozornost na trhu moderních doplňků stravy díky svým údajným přínosům pro zvýšení libida a sportovního výkonu.
Číst víc
100% Citrónová šťáva, vitamín C, antioxidant, kratom, stav, draslík, kyselina citronová, flavonoidy, alkaloidy, zdraví, prodej, kvalita, kratomworld
Citrónová šťáva: Přírodní Boost Vaší Imunity

od Vojtěch Purkert červenec 17, 2024

Citrónová šťáva, bohatá na vitamín C, je základním produktem v mnoha domácnostech. Její svěží chuť a zdravotní benefity ji činí oblíbenou mezi lidmi po celém světě. Ale co vlastně znamená, když mluvíme o 100% citrónové šťávě, a proč byste ji měli zahrnout do svého jídelníčku?

Číst víc